Campus

پردیس خوابگاههای دانشجویی

   

   قابل توجه دانشجویان جدید الورود  : در مقطع کارشناسی برای استفاده از خوابگاه دانشجویی محدویت وجود دارد.

 مقدمه

دانشگاه و دانشجو از محورهای توسعه، فرهنگی و اجتماعی کشور محسوب میشوند و خوابگاه دانشجویی به عنوان خانه دوم دانشجو اهمیت ویژه ای در ارتقاء نشاط معنوی، حفظ آرامش روحی و جسمی، توسعه فکر و اندیشه، اعتلای شخصیت و افزایش کیفیت تحصیلی دانشجویان دارد. به منظور تسهیل و بهبود کیفیت زندگی در مجتمع های خوابگاهی، تدوین و مقررات و ضوابط راهگشا و شفاف با هدف رعایت حقوق فردی و جمعی، تقویت روحیه مسئولیت پذیری و خود باوری، تامین امنیت و قانونمندنمودن سکونت دانشجویان امری ضروری است.

تعاریف

1 در این آیین نامه به جای ذکر کامل دانشگاه علوم و فنون خرمشهر  به اختصار پردیس قید شده است.

2- معاون فرهنگی ، دانشجویی پردیس عهده دار بالاترین سطح سازمانی در سازماندهی و نظارت برانجام امور فرهنگی و دانشجویی دانشجویان می باشد.

3 خوابگاه دانشجویی : به محدوده ای از فضای دانشگاهی اطلاق میشود که به منظور اسکان دانشجویان واجد شرایط با هدف تامین نیازهای فرهنگی ، رفاهی ، بهداشت روانی و جسمی و امور فوق برنامه در نظر گرفته شده است .

اطلاعات کلی

مجتمع خوابگاهی  دختران پردیس شامل 3 بلوک:

بلوک A:  خوابگاه شهیده آبست

بلوک B:  خوابگاه شهیده نوروزی

بلوک C:  خوابگاه شهیده محمدی

یک سالن نمازخانه و سالن مطالعه مجزا بین بلوک B و C

مساحت هریک از بلوک ها : 2500 متر مربع

تعداد طبقات هر بلوک : 3 طبقه

نوع اتاق های هر بلوک :

18 اتاق 2 نفره - واقع در طبقه همکف (جمعاً 36 نفر)

 6 اتاق 4 نفره  - واقع در طبقه همکف (جمعاً 24 نفر)

12 سوئیت 8 نفره واقع در طبقات اول و دوم (جمعاً 96 نفر)

تصاویر

                                                 

        اتاق چهار نفره                                                                                                                     اتاق دو نفره            

 

                              

 

                             

 

رستوران خلیج فارس

اداره تغذیه یکی از زیر مجموعه های اداره کل مدیریت دانشجویان است و زیر نظر مستقیم مدیر کل دانشجویی فعالیت می نماید. بدین معنی که کلیه تصمیم گیریها، قوانین و مقررات و نحوه ارائه خدمات از این طریق مدیریت و به اداره امور تغذیه ابلاغ می گردد. اهم فعالیت این اداره سرویس دهی تغذیه ای در سه نوبت صبحانه ، ناهار و شام به عموم دانشجویان  دانشگاه است.

اداره تغذیه دانشگاه بر این باور است که نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیکی است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر می باشد. احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبور می کند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند. تغذیه صحیح و متعادل نه تنها پدیده رشد را میسر می سازد وبه تندرستی عمر می انجامد، بلکه با تاثیر بر روی اعصاب و روان سبب رشد فکری و نمو نیروهای روانی نیز می گردد. با توجه به اهمیت نقش تغذیه در فرآیند سلامتی، اداره تغذیه به عنوان تامین کننده اصلی نیازهای تغذیه ای دانشجویی در دانشگاه شناخته می شود.

اهداف

صدور کارت یکپارچه دانشجویی و تغذیه، مکاتبات اداری ، تنظیم قراردادهای تغذیه، تنظیم درخواست خرید کالا، تهیه و تنظیم آمارو اطلاعات هفتگی رزرو غذای دانشجویان خوابگاهی و غیرخوابگاهی، ثبت نام دانشجویان جدیدالورود، تهیه و تنظیم برنامه غذایی هفتگی دانشجویان، تدوین برنامه های مربوط به هماهنگ سازی امورتغذیه، انجام امور مربوط به سیستم اتوماسیون تغذیه دانشجویان و ارتقاء این سیستم ،برنامه ریزی لازم جهت پخت و پز غذا تحت نظارت مدیرکل دانشجویی، حضور در جلسات مربوطه، کنترل بر عملکرد کمی و کیفی پیمانکار، نظرسنجی از دانشجویان جهت جلب رضایت بیشتر، محاسبه و گزارش آمار غذای پخته و مصرف شده، و کنترل سیستم اتوماسیون در رزرو غذا، تهیه و تنظیم صبحانه به صورت هفتگی و دو منو غذا برای  ناهار و دومنو غذا برای شام به دانشجویان عزیز می باشد.

سایر فعالیت ها

1.  اقدامات لازم در خصوص انتخاب، سفارش، تحویل و نگهداری 5 قلم اصلی شامل گوشت، برنج، روغن، مرغ و ماهی.

2. مدیریت امور اجرایی در پذیرایی صبحانه، ناهار، شام و میان وعده های مراسم ها، همایش ها وکنفرانس های برگزاری شده در دانشگاه.

3. رسیدگی به بهداشت مواد غذایی و مشارکت در ارائه خط مشی های لازم در زمینه تغذیه دانشجویان و خدمات غذایی.

4.  تدوین برنامه های مربوط به هماهنگ سازی امور تغذیه به منظور جلوگیری از کمبودها و نارسایی های موجود.

5. ارائه آموزش های لازم به کارکنان و کادر خدماتی شاغل در سلف سرویس ها، به منظور آشنایی با اصول صحیح تغذیه دانشجویان و تهیه کارت تندرستی و سلامت کارکنان شاغل.

6. انجام اقدامات مربوط به تهیه ،‌نگهداری، پخت و توزیع غذا بر اساس اصول بهداشتی و رژیم های غذایی با در نظر گرفتن شرایط تغذیه دانشجویان و ضوابط ابلاغی از مراجع ذیربط.

7.  انجام نظرسنجی غذایی از دانشجویان به منظور پیش بینی در تنظیم برنامه های غذایی دانشجویان و رفع معایب موجود و افزایش سطح رضایتمندی دانشجویان.

8.  مطالعه و ارزشیابی غذاها و خوراکی ها و آشامیدنی ها.

10.  ارائه گزارش و راهکارهای مناسب در جهت حل مشکلات تغذیه ای دانشجویان.

11. پیشنهاد و انجام آزمایشات لازم از مواد غذایی خام و پخته.

12. ارائه نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه به واحدهای اجرایی ذیربط در تامین تغدیه دانشجویان.

13. انجام بازدیدهای مستمر و غیر قابل پیش بینی از سلف سرویس ها و مراکز توزیع غذای دانشجویان در خوابگاهها

14. اقدامات ضروری در جهت پیشگیری از بیماریهای ناشی از کمبود یا افزایش بی رویه مواد غذایی و بهبود وضع تغذیه دانشجویان با هدف ارتقاء کیفی و بهداشتی تغذیه.

15. رسیدگی به امور پخت و پز و توزیع نان مصرفی

نحوه رزرو غذا

قابل توجه کلیه دانشجویان

  1. مراجعه به سایت اتوماسیون تغذیه به آدرس https://food.kmsu.ac.ir

. در ادامه با وارد نمودن  نام کاربری: شماره دانشجویی رمزعبور: برای دانشجویان جدید الورود عدد یک می باشد که بعد از ورود رمز توسط دانشجو قابل تغیر می باشد

3. افزایش اعتبار: با توجه به اینکه جهت رزرو غذا حتما باید اعتبار مالی داشته باشید بنابراین  نیاز است با داشتن شماره کارت بانکی دارای رمز دوم نسبت به شارژ کارت تغذیه اقدام نمایید. قسمت اطلاعیه لینک آموزش افزایش اعتبار قابل مشاهده می باشد

4. دانشجویان جهت رزرو غذا با قیمت عادی تا ساعت دو بعدازظهر، 72 ساعت قبل فرصت دارند و چناچنه به هر دلیلی در فرصت مذکور برای رزرو غذا اقدام ننمایند، بایستی از غذای روز فروش (در صورت وجود) که از ابتدای زمان توزیع غذا در سیستم ارائه می شود استفاده کنند.