اداره تغذیه

                  حمید یری زاده

                         کارشناس تغذیه

 

 

                 عذرا اللهیاری

               کارشناس تغذیه

 

 

معرفی اداره تغذیه

حفظ سلامت و بهداشت غذای دانشجویان از مهم ترین اهداف مدیریت امور دانشجویی می باشد، لذا به این منظور اداره تغذیه عهده دار مسئولیت نظارت بر تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام با استفاده از مواد اولیه ی با کیفیت و بهداشتی و نیز رزرو و توزیع غذا در سلف سرویس ها و خوابگاهها از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه می باشد .

 

شرح وظایف:

 

  1. نظارت بر تهیه به موقع مواد اولیه، طبخ غذا و توزیع آن در سلف سرویسها و خوابگاههای دانشگاه
  2. نظارت برتامین تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا
  3. برگزاری مناقصه وانتخاب پیمانکار مناسب برای طبخ غذا
  4. تدوین برنامه غذایی مناسب باتوجه به فصول سال و برآورده سازی نیازهای تغذیه ای دانشجویان از نظر میزان کالری، پروتئین، کربوهیدارت، چربی و ریزمغذی های لازم و استانداردسازی آن تحت نظر کارشناس تغذیه با لحاظ امکانات دانشگاه و نظارت بر اجرای برنامه غذایی
  5. تهیه آنالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هریک از غذاها
  6. نظارت و کنترل دقیق بر میزان مصرف مواد غذایی و کیفیت مواد غذایی خریداری شده(براساس برندهای اعلام شده)
  7. نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکار در آشپزخانه
  8. نظارت و رسیدگی مستمربر امر بهداشت محیط های طبخ و توزیع غذا(آشپزخانه وسلف سرویس ها)
  9. نظارت درتهیه و ارائه کارت بهداشتی و گواهی آموزشی پرسنل دخیل در امر تهیه و طبخ غذا ( نظارت بر عملکرد پیمانکار تغذیه )
  10. کنترل بهداشت موادغذایی و تاریخ تولید و انقضاء آنها در تمامی مراحل تهیه غذا اعم از خرید موادغذایی استاندارد، نگهداری، آماده سازی، طبخ و توزیع غذا