تکمیل کارنامه سلامت روان و جسم ویژه دانشجویان ورودی جدید

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۴ کد : ۲۶۷۳ اطلاعیه ها

دانشجوی گرامی

با سلام

ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و ورود شما به دانشگاه به عرض می رساند طرح پایش و غربالگری سلامت روان و سلامت جسم از سوی دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، توسط مراکز مشاوره و سلامت دانشگاه های سراسر کشور برای دانشجویان ورودی جدید در همه مقاطع اجرا خواهد شد و جزء مراحل ثبت نام می باشد. لذا خواهشمند است جهت تکمیل کارنامه سلامت به نکات ذیل توجه فرمائید.

شخصاً با مراجعه به آدرس اینترنتی ذیل نسبت به تکمیل فرم های سلامت اقدام نمائید و از سپردن تکمیل فرم به اشخاص دیگر جداً خودداری فرمائید.

گرفتن مجوز خوابگاه و کارت تغذیه منوط به تکمیل کارنامه سلامت روان و جسم می باشد.

پس از پر کردن کارنامه ها تائیدیه آن ها (خروجی) را پرینت گرفته و در زمان حضور در دانشگاه، پس از مهر شدن توسط مرکز مشاوره و سلامت به مسئولین خوابگاه و تغذیه ارائه دهید.

لطفاً در جواب دادن به سوالات این کارنامه دقت فرمائید، زیرا جواب های شما توسط مشاورین مرکز مشاوره مورد بررسی و تحلیل قرار خواهند گرفت.

قابل ذکر است در پر کردن پرسشنامه سلامت جسم اگر آزمایش از قبل دارید می توانید بارگذاری کنید.

لینک آدرس سامانه کارنامه سلامت دانشجویان:

https:// health. saorg.ir

با سپاس از همکاری شما