نشان حامی" کشوری برای کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر "

۱۷ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۶ کد : ۲۶۱۳ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۹۸
کارشناس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به عنوان کارشناس برتر و نمونه کشوری و منطقه ۱۰ مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها معرفی شد.
نشان حامی" کشوری برای کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر "

در حاشیه سومین همایش کشوری کارشناسان مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور که به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، سرکار خانم مژگان فاضلی کارشناس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهراز سوی دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان به عنوان کارشناس نمونه و برتر کشوری در سال1402 انتخاب و شایسته دریافت نشان حامی این سازمان معرفی شد.

این نشان هر ساله به ۱۰ نفر از کارشناسان برتر و منتخب مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور اهدا می‌شود.

نظر شما :